VIDEO / O bătrânică merge 10 km în fiecare zi ca să vândă 1 kilogram de brânză! Povestea adevărată care te face să lăcrimezi

+2 click pentru
galerie

Bătrânica aceasta vine pe jos 10 km ca să vândă brânză © Sursa foto: Facebook

O bătrânică dintr-un sat din judeţul Vrancea face naveta 10 kilometri pentru a ajunge în Focșani, şi a vinde brânză şi smântănă.

Bătrânica abia merge şi face negoţ pentru a putea să-şi plătească facturile şi să-şi cumpere pâine. Norocul i-a surâs ieri femeii, când un bărbat a întâlnit-o pe stradă și i-a cumpărat toată brânza, dar i-a oferit și 50 de lei.

”Inadmisibil aşa ceva în România, o bătrânică vine de la 10 km la oraş pentru a vinde 1 kg de brânză şi un borcan de smântână. Vă spun sincer, am plâns cu lacrimi. Vă las pe voi să vizionați această filmare şi să trageți concluziile!”, a scris bărbatul care a filmat-o pe bătrânica.

Femeia are o pensie de 400 de lei, iar zilnic merge 10 kilometri pentru a putea să-și vândă produsele. Oamenii au fost impresionați de povestea tristă, dar adevărată a bătrânei.

”Bună ziua prieteni! Vă mulțumesc din suflet pentru nenumăratele mesaje de laudă şi susținere apropo de clipul postat ieri de mine pe facebook. Doar mi-am făcut datoria ca cetațean intr-un spirit civic, mulți m-au contactat in privat sa-i pun in legătură cu bătrâna, ca să o poată ajuta, ăsta este un lucru foarte frumos, dar nu uitați că in situația ei mai sunt poate incă cateva sute de mii de oameni necăjiți in România care au nevoie de ajutor. Răspunsul meu este că nu vă pot oferi alte informații şi nici nu dețin date despre această bătranica,altele decăt ce s-a prezentat in clipul video şi nu mă pot implica in viața ei personala şi familia ei.”, a mai declarat bărbatul.

Imaginile au fost flmate de Alexander Floares.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro