VIDEO / O femeie din Bucureşti ameninţă că se sinucide! Imagini năucitoare de la faţa locului

+2 click pentru
galerie

O femeie de 37 de ani a ameninţat că se sinucide © spynews.ro

O femeie din Bucureşti a luat o decizie şocantă. S-a urcat pe marginea balconului de la blocul în care locuieşte şi a ameninţat că se sinucide.

"După o intervenție de peste 12 ore, alpiniștii Inspectoratului pentru Situații de Urgență au salvat astăzi o persoană de sex feminin în vârstă de 37 de ani, care amenința că se aruncă de la etajul șase al blocului în care locuia", se arată într-un comunicat trimis de ISU Bucureşti.

Când au ajuns echipele de salvare, femeia se află pe pervazul ferestrei de la balcon și nu dorea să comunice motivele care au determinat-o să recurgă la acest gest şocant.

Femeia se află într-o stare precară după cele 12 ore de expunere la condițiile meteo nefavorabile. Salvatorii se temeau pentru gestul pe care l-ar fi putut comite în orice moment.

Au utilizat tehnica de coborâre în rapel pe fațada blocului, iar femeia a fost salvată. "În fapt, a fost realizată o diversiune pentru a-i oferi victimei o geacă de către un membru al echipei de negociatori, care să-i distragă atenția pentru scurt timp și astfel să-i permită pompierului-alpinist aflat în rapel pe exteriorul clădirii să o împingă spre interior. " a transmis ISU Bucureşti.

Femeia de 37 de ani a fost transportată la Spitalul Clinic de Psihiatrie Obregia. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro