VIDEO / O vedetă a rămas blocată într-un lift de peste hotare! Ce s-a întâmplat cu ea te va uimi

+2 click pentru
galerie

Nu e uşor să rămâi calm într-un lift ce stă blocat şi în care probabil nu ai semnal. O vedetă din showbiz a experimentat clipe de groază într-o astfel de situaţie.


Conform TMZ.com, Paris Hilton a rămas blocată într-un lift din Beijing, China, alături de un grup de oameni. După ce s-a prefăcut că avionul în care este se va prăbuşi, Paris Hilton nu pare să se fi prefăcut şi de această dată. Aceasta a trimis o înregistrare prietenilor ei, în care se pot auzi ţipete şi plânsete de oameni. Cu toate astea, totul a durat aproape o oră până când un bărbat şi-a riscat braţul şi a încercat să deblocheze uşa şi chiar a vomitat din cauza emoţiilor pe care le avea.

Cine este Paris Hilton?
Paris Hilton este o celebritate din Statele Unite ale Americii şi o moştenitoare a imperiului financiar constituit din hotelurile Hilton, precum şi a celorlalte proprietăţi imobiliare ale tatălui său. Pe lângă faima provenită din statutul material, ea este actriţă şi fotomodel.


Sursă foto: youtube
A.C.
Citeşte şi:
Noroc chior! Cine a găsit inelul cu diamante pierdut de Paris Hilton pe un aeroport din Polonia

VIDEO/ I-a fost făcută cea mai CRUDĂ farsă din istorie! Paris Hilton a fost convinsă că va MURI într-un ACCIDENT AVIATIC

VIDEO / Paris Hilton, săruturi pătimaşe cu un milionar celebru! Uite cum au fost surprinşi

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro