Atenție!
Conținut pentru adulți!

VIDEO ȘOCANT! Îi curge sânge din ochi, iar medicii nu reușesc să îi pună un diagnostic

O tânără în vârstă de 17 ani se confruntă cu o situație care îi șochează pe toți cei din jurul său.

Încă de vara trecută, lui Marnie Harvey au început să îi sângereze ochii. În prezent, adolescentei îi sângerează și narul, urechile, degetele, pielea capului și a limbii.

În ciuda faptului că a fost văzută de către numeroși specialiști, nimeni nu își poate da seama ce are, iar Marnie trebuie să suporte dureri de cap foarte puternice și o stare de amețeală continuă, din cauza cărora nu poate ieși deloc din casă.

Disperată pentru că boala sa nu are un diagnostic clar, Marnie și-a împărtășit povestea, poate cineva va reuși să îi spună de ce suferă exact. În 2013, adolescenta s-a trezit pentru prima dată cu pete de sânge pe pernă, iar mama sa a încercat să o ajute să treacă peste acest moment și a dus-o la medic.

Boala s-a agravat, iar anul trecut, pentru prima oară, lui Marney a început să îi curgă sânge din ochi, iar acum sângerează din ochi, nas, urechi și unghii, chiar și de cinci ori pe zi.

În ultimele săptămâni, lui Marney a început să îi curgă sânge chiar și din scalp și din limbă, iar viața sa socială este distrusă, informează Daily Mail.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro