VIDEO / Omagiul emoționant adus de colegii lui Darius, tânărul mort la Orăștie: "Campionii nu mor niciodată"

+3 click pentru
galerie

Darius Andrei Stan a fost omagiat de colegii din Orăștie. © Captură Video

Au fost momente emoționante la Colegiul Național „Aurel Vlaicu” din Orăștie, acolo unde colegii lui Darius Andrei Stan i-au adus un ultim omagiu.

Tânărul era elev în clasa a XII-a, urmând să împlinească 19 ani în februarie. Însă, destinul i-a fost frânt de un accident rutier teribil, în urma căruia și-a pierdut viața.

Colegii lui Darius Andrei Stan i-au aprins lumânări și s-au rugat, chiar în școala unde tânărul obișnuia să meargă.

Acolo au venit patru preoți, care au oficializat o slujbă în memoria tânărului. Pe parcursul slujbei, au curs multe lacrimi, scrie Observatorul.

"L-am cunoscut cu zâmbetul pe buze şi aşa îl voi ţine minte mereu. A fost o persoană minunată şi ajuta pe toată lumea. Îi plăcea să se distreze şi era un prieten adevărat. Ne vom aduce aminte de el şi în clipele bune, şi în clipele rele. A fost un frate pentru noi," a mărturisit Andrei, un coleg de-al lui Darius.

Trei oameni și-au pierdut viața în urma accidentului din Orăștie, produs sâmbătă seara: Darius Andrei Stan și cei doi pasageri ai mașinii de care s-a izbit.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro