Atenție!
Conținut pentru adulți!

VIDEO / Omul de casă al clanurilor Cămătaru și Ghenosu, scandal teribil cu poliţia!

+2 click pentru
galerie

Un interlop celebru, apropiat al celor mai periculoase grupări infracționale din Capitală, a reușit să târască Poliția Română într-un scandal monstru, comparabil cu cel stârnit de incidentul care l-a avut în centrul atenției pe Cristian Boureanu.

Ion Papuc, unul dintre oamenii de casă ai lui Nuțu Cămătaru, dar și apropiat al fraților Marcel și Vasile Calu, Adrian Mogoș sau temutul Florin Ghenosu, este bărbatul care a provocat, recent, un scandal care s-a lăsat cu verificări interne la Brigada de Poliție Rutieră București. Martor al unui incident produs în trafic, în urma căruia Ciprian Cristescu, directorul Maternității Giulești, a fost bruscat de un echipaj al Poliției Rutiere după ce a refuzat să se legitimeze, Papuc a filmat cu telefonul şi a făcut publice imaginile.

La scurt timp, acesta a postat pe un site de socializare un mesaj în care a lăsat de înțeles că acum polițiștii îl sabotează din răzbunare, cu complicitatea administratorilor site-ului de socializare pe care deține un cont, în așa fel încât să nu mai poată posta filme: “S-a înființat cumva un regulament și aici în care nu avem voie să postam abuzuri? Deci până la urmă Poliția face ce vrea și aici și peste tot? În plus, alaltăieri mi-au dat termen până miercuri să schimb numele pe Facebook (n.r. care era Carlos Sacalu), altfel mi-l închid... cine vrea să mi-l închidă, Poliția?” Numele lui Ion Papuc a fost asociat, de-a lungul anilor, cu infracțiuni de furt din locuințe, taxe de protecție și proxenetism. În plus, acesta a fost și “vedetă” de cinema după ce avut un rol secundar, alături de Ion Boschet, în filmul Francesca, care a avut-o în prim plan de Monica Bîrlădeanu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook! Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro