VIDEO / Orfanii străzii! Mama a fost omorâtă, în fața copiilor, chiar de tatăl lor: "Am rămas singuri"

+3 click pentru
galerie

Georgiana şi Vali © captura video

Georgiana şi Vali sunt doi copii rămaşi ai... nimănui. Viaţa le-a dat lovitură după lovitură, iar acum simt că au ajuns la capătul puterilor.

Sufletele le sunt pustiite de atâta dor şi jale. Lacrimi nu mai au să plângă, după părinţii lor care s-au dus... s-au dus mult prea devreme şi ei au rămas orfani. Fără speranţă, fără ajutor şi fără nădejde că vor fi salvaţi din calvarul în care trăiesc, Georgiana și Valentin stau cu frica în sân. Teama ca nu cumva să fie despărțiți unul de celălalt. Pentru că acum se au doar unul pe altul...

"Nu vrem să ne despărţim" a apus Georgiana. 

Se au unul pe altul şi asta îi face să îşi dorească să mai vadă lumina zilei de mâine. De când erau copilaşi, mama a fost omorâtă, în fața lor, chiar de tatăl lor... L-au iertat pentru asta, pentru că el era singura rădăcină, singura alinare.

"A murit mama noastră când aveam eu 5 ani şi fratele meu 6. Aşa am rămas singuri, pe tata l-a luat la puşcărie. Dupa cinci ani a venit înapoi. A stat doar 3 ani cu noi şi dupa aceea a decedat." a spus Georgiana.

"Ne e dor de părinţi, de familie şi mai multe..." au spus copiii.

Le e dor şi îi doare, dar ştiu că nu au cum să întoarcă timpul înapoi...

Georgiana are un nod în gât când vorbeşte despre familia pe care ea și fratele său au pierdut-o de mici. Despre părinţii care ar fi trebuit să fie lângă ei să îi protejeze, dar care nu au făcut-o... Au rămas ai nimănui în lumea asta în care nu ştiu încotro să se îndrepte.

Au avut însă o speranţă că vor avea parte de o familie blândă, atunci când o vecină s-a oferit să îi ia la ea acasă, în sânul familiei sale...

"A vrut să ne ia pe noi, să ne înfieze ca să ne fie bine." au spus copiii. 

"Ne-am certat cu ea de mai multe ori, a dat vina pe mine şi pe fartele meu ca i-am luat noi banii din casa. Nu aveam de ce să-i luam ei banii pentru ca de fiecare data când avea bani ne dadea şi nouă." a spus Georgiana.

Iar scandalul de atunci, i-a alungat pe cei doi frați din casa vecinei. Mai mult, spune fata de 17 ani, femeia care până de curând i-a îngrijit, acum nu vrea să le mai dea nici măcar ce le aparţine...

"Buletinul, certificatul şi actele pe care le am sunt la ea. Eu am plecat la fratele meu cu ce am plecat pe mine. Toate lucrurile au rămas aici la ea şi nu vrea să mi le dea." a spus Georgiana.

Poarta casei vecinei nu le mai e deschisă, pare-se, iar casa părintească stă să se prăbușească. Georgiana și Valentin se uită cu lacrimi în ochi, la casa în care, cândva, au fost fericiți. Acum însă... parcă au uitat să zâmbească. Și singurul vis pe care simt că au voie să-l viseze e acela în care amândoi sunt împreună. Nu sub cerul liber, ci într-o căsuță, fie ea cât de micuță. Orice numai să nu fie despărțiți.

Vecina care până de curând a avut grijă de ei, a spus în cadrul emisiunii "Acces Direct" că Vali, băiatul a început să fumeze şi să bea. 

"Eu îi cunosc de când i-a făcut mama lor. I-am ajutat atât cât s-a putut. 
Tot timpul am avut grijă de ei. Pentru că pe băiat l-am angajat, l-am băgat la serviciu şi când s-a văzut cu bani mai mulţi, ei având o anumită educaţie, anturajul, mai multe neplăceri pe care nu am cum să le spun.  Au crescut mai mult singuri. N-a avut cine să le dea o educaţie sau... Aşa cum s-a putut s-au crescut şi ei, unii pe alţii. De fapt, de-a lungul anilor cât am stat la mine în casă, a tot pus mâna câte 50 de lei, câte 10 lei, câte 5 lei. De multe ori am închis ochii. Acum, dacă au plecat, au plecat pentru că i-am făcut observaţie şi am certat-o. Nu neapărat de suma respectivă era vorba, ci de faptul că nu e bine să pui mâna.  Eu nu cred că am greşit cu ceva sau că am făcut ceva rău că am pedepsit-o, cum? N-am mai vorbit cu ea două zile, că aşa o pedepseam. N-am lovit-o, n-am atins-o. 
Eu am luat 1.200 de lei indemnizaţie pentru ei. Băiatul bea şi fuma, fata vorbeşte cu băieţi de la 30 de ani în sus. Ştiu şi autorităţile. Este un băiat în sat are 37 de ani şi ea a fost în vorbă cu el şi eu i-am interzis." a spus vecina. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro