VIDEO / Panică în Capitală! Femeile sunt vânate de un dezaxat înarmat!

După cazurile horror de la metrou, un alt personaj seamănă teroare în rândul bucureştenilor: un bărbat cu afecţiuni psihice care, înarmat cu un cuţit de bucătărie, hărţuieşte sexual femeile singure!

La doar câteva ore după oribila crimă de la metrou, unde Magdalena Şerban aruncat o tânără nevinovată în faţa trenului, un individ la fel de periculos a fost oprit înainte de a comite o faptă gravă. Victima agresorului, angajată pe tura de noapte la magazin non-stop situat pe Bd. Decebal din Capitală, a dezvăluit pentru SPYNEWS că totul s-a petrecut în jurul orei 5.00. "Individul este cunoscut în cartier drept un personaj cu probleme de comportament şi, în ultimele săptămâni, mi-a făcut avansuri. L-am refuzat civilizat şi am crezut că a înţeles situaţia. Ulterior, le-a spus unor colege că, dacă va fi nevoie, îmi va ucide soţul, ca să mă elibereze şi să mă pot mărita cu el. Am pus totul pe seama problemelor psihice şi am încercat să îl evit. În urmă cu patru zile, şi-a făcut apariţia în faţa magazinului, într-o stare avansată de ebrietate, şi a început să lovească în pereţi şi în uşa magazinului cu pumnii, până s-a umplut de sânge, pentru că nu l-am lăsat să intre. (...) În noaptea de marţi spre miercuri, tot pe la ora 3.00, a apărut din nou, însă, la fel, am ţinut uşa încuiată, de frică. Pe la 5.00, după ce am descuiat uşa pentru a permite accesul clienţilor, a intrat înarmat cu un cuţit. A tras de mine şi mi-a spus că vrut să omoare nişte trecători şi că i-a pus cuţitul la gât unui parcagiu, fiindcă respectivul s-a uitat lung după mine. Eram şocată. Nu ştiam cum să reacţionez. I-am spus că merg la casa de marcat pentru a-i scana un pachet de ţigări şi am acţionat butonul de panică. Am încercat să trag de timp, pentru a-şi face apariţia echipajul de la firma de pază. La un moment dat, a pus cuţitul pe tejghea, ostentativ, iar într-o clipă de neatenţie l-am luat şi l-am aruncat sub nişte rafturi. Când a văzut echipa de intervenţie a firmei de pază, a spus că nu înţelege de ce am chemat ajutoare, că el nu a făcut nimic rău", a mărturisit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, vânzătoarea hărţuită de clientul cuţitar.

Conform sursei citate, agenţii de pază i-au luat individului o declaraţie şi i-au pus în vedere să nu se mai apropie de magazin. Şi, cu asta, s-a "rezolvat" problema. În mod bizar, echipa de intervenţie nu a anunţat poliţia şi nici nu a ridicat cuţitul, în baza unui proces-verbal, pentru a-l preda, în cazul în care se va întocmi un dosar penal şi va fi necesar să se preleveze amprente de pe arma albă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro