VIDEO / Părăsit de mamă pe patul de moarte! La 18 ani, își numără zilele: "Vreau să trăiesc, nu vreau să mor"

+3 click pentru
galerie

Dorian, tânărul de 18 ani bolnav de cancer © Acces Direct

Dorian este un tânăr de 18 ani care se confruntă cu o boală nemiloasă, cancerul. De el au grijă doar bunicii, căci mama lui, care trăiește în Spania, nu caută soluții.

Băiatului de 18 ani i s-a mai dat foarte puțin de trăit. Mama lui l-dat bunicilor încă de când s-a născut, iar bunicii lui, foarte bolnavi și ei, sunt disperați. Nu știu cum ar putea să își facă nepotul să fie bine.

"Țin foarte mult la viața mea. Vreau să trăiesc, nu vreau să mor. Am suferit destul. Am dureri groanice, nu mai pot. Nu mai pot să merg cum margeam înainte. (...) S-a îmbolnăvit și mama (n.r. bunica lui), suferă foarte mult din cauza asta. Ea rămâne pentru mine mama mea, înseamnă foarte mult pentru mine. Ea m-a crescut, ea m-a ingrijit, a avut grija de mine", a spus, îndurerat, băiatul de 18 ani.

"Aș vrea să fiu în locul lui, să mor eu. Numai să știu că sunt eu bine. (...) I-am spus (n.r. mamei băiatului) că tu când ai fost mică, Dumnezeu știe cum te-am crescut, tu de ce nu au grijă de copilul tău? Hai că nu ai putut să-l crești, dar barem când e nolnav grav. Mi-au spus doctorii că nu mai scapă (...) Nu a vrut să vină", a spus și bunica lui Dorian.

Simona, mama tânărului bolnav, susține că nu are ce face și că îi mai trimite bani fiului ei. Nu vrea să vină în țară pentru că spune ea, pierde locul de muncă.

"I-am trimis 200 de euro (...) Eu merg la psiholog și iau tranchilizante. Situația economică din Europa nu mi-a permis să vin și să las munca. Dacă las munca, am pierdut-o. Doar 2 zile libere am, sâmbătă și duminică", a declarat femeia pentru "Acces Direct".

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro