VIDEO / Părinţii fetiţelor crescute în beznă, cruzime de nedescris! Au fost la un pas de a-şi vinde fetiţa cea mică pentru că "este bolnavă"

Cazul fetiţelor crescute în beznă a şocat o ţară întreagă şi continuă să facă, căci iresponsabilitatea părinţilor este de-a dreptul cutremurătoare.  Se pare că banii sunt mai presus decât viaţa propriilor fiice, iar acest lucru a fost dovedit la "Acces Direct".

După ce au uimit cu sărăcia în care trăiesc, părinţii fetiţelor crescute în beznă au întrecut orice limită. Ionuţ şi Claudia au negociat cu Mara Bănică viaţa propriului copil, viaţa Nicoletei.

"240 de milioane sunt bani. Să luaţi în fiecare an să cresc eu copilul." le-a spus Mara Bănică.

Deşi s-au bătut cu pumnul în piept că-şi iubesc fiicele, când au auzit că ar putea câștiga bani buni de pe urma lor, parcă au uitat de toată dragostea pentru fetițele pe care ei le-au adus pe lume. Mara i-a testat pe cei doi părinți și a aflat cât valorează, pentru ei, viața unei dintre fiicele lor. Mai exact, Claudia, mama acestora, s-a arătat dispusă să-şi dea fetiţa cea mică, pentru că "este bolnavă"

Andreea şi Nicoleta sunt doi copii care, de când s-au născut, nu au ştiut niciodată ce înseamnă cu adevărat bucuria şi au fost ţinute în beznă. Părinţii lor le-au tratat cu indiferenţă şi nu le-a păsat dacă sunt flămânde sau nu.

Citeşte şi:

VIDEO / Simona Gherghe, în lacrimi la "Acces Direct": "Sunt impresionată!"

VIDEO / Florin Salam, răscolit de amintiri dureroase: "Mă rog la Dumnezeu să nu simtă niciodată copiii mei ce am simţit eu!"

VIDEO / Diagnosticul medicilor pentru Nicoleta, una dintre fetițele care a trăit în beznă: ”Este foarte slabă și riscă să nu mai poată merge!”

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro