VIDEO / Părinţi-monştri! Şi-au torturat fiica, iar pe băiatul lor l-au manipulat! Autorităţile sunt şocate

+3 click pentru
galerie

Fetiţa © Captură Video

Doi părinţi din America au fost condamnaţi la închisoare, după ce şi-au pus copiii să se bată între ei. Aceştia sunt direct răspunzători de faptele lor.

Un cuplu faimos de pe Youtube ("Daddyofive") a fost "săltat", după ce a postat pe reţelele de socializare şi pe canalul lor de Youtube un videoclip în care îi îndeamnă pe copii să se bată între ei. 

Heather şi Mike Martin au fost aspru criticaţi de persoanele care au privit videoclipul. Aceştia au fost condamnaţi la cinci ani de închisoare pentru neglijare parentală, conform The Metro. 

"Ştii că n-ai voie să loveşti fetele. Dar ea este sora ta, şi nu contează", i-a spus Mike băiatului său. 

În următoarea secundă, fiul lui Mike o plesneşte pe sora sa, aceasta începând să plângă. Aceştia spun că a fost o glumă şi că sunt nevinovaţi. Foarte multe dintre videoclipurile lor se axează pe păcălirea copiilor lor. 

"Totul a început ca o distracţie, care a devenit deja un stil de viaţă", au adăugat aceştia. Canalul are peste 700.000 de urmăritori. 

Intră AICI ca să vezi videoclipurile. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro