VIDEO / Petrecere faraonică pentru Dan Diaconescu! Cu cine a marcat eliberare din puşcărie

+2 click pentru
galerie

Abia eliberat din puşcărie, Dan Diaconescu a organizat o petrecere grandioasă, pentru a sărbători ca un adevărat nabab, alături de prietenii săi, împlinirea vârstei de 50 de ani.

Dan Diaconescu a sărbătorit cu valuri de şampanie şi mâncăruri sofisticate, alături de crema showbiz-ului românesc. Foştii colaboratori, care apăreau aproape zilnic la OTV, foştii colegi de partid şi vedete cu ştaif – toţi au vrut să fie alături de DD, cu ocazia aniversării a cinci decenii. Iar după cum se poate observa în filmele de mai jos, toată lumea s-a simţit bine, aşa că petrecerea s-a prelungit până spre zori.

În curând, fostul "boss OTV" trebuie să se prezinte în faţa magistraţilor, pentru a se salva de la executarea silită dispusă în dosarele deschise de o instituţie bancară şi de Fisc, după ce, recent, o instanţă a dat "verde" la scoaterea la mezat a averii lui Diaconescu. Cei doi creditori încearcă să recupereze banii datoraţi de Dan Diaconescu de doi, respectiv trei ani, însă procedura a intrat abia acum în linie dreaptă, iar totul depinde un singur lucru: dacă Diaconescu se va prezenta la judecătorie pentru a contesta hotărârea sau nu.

La finele lunii trecute, când a fost eliberat din închisoare, Diaconescu a fost aşteptat de jurnalişti, prieteni şi, bineînţeles, de soţie. Dan Diaconescu şi-a păstrat simţul umorului şi a declarat în faţa camerelor de luat vederi că, pentru a intra în puşcărie, o persoană trebuie să-şi facă o televiziune de succes. "Vreţi să ştiţi cum e în închisoare? Tot ce trebuie să faceţi, este să aveţi o televiziune de succes", a declarat acesta, ironic.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro