VIDEO / Piţipoanca de la Drept nu e nimic. Blonda asta "tunată" îţi spune cum să reuşeşti în avocatură:"Îţi trebuie bani să ieşi în cluburi selecte ca să îţi faci relaţii"

Dacă statul cu nasul printre cărţi nu ţi-a folosit şi nu ai devenit un avocat respectat şi apreciat, o blondină "tunată" face lumină şi îţi dă pro bono câteva ponturi despre cum ai putea să ajungi să scrii istorie în această meserie.

Se pare că avocata de mai jos s-a săturat să fie ţinta criticilor dure pe motiv că este o femeie frumoasă. Femeia cu buzele mari, sprâncenele tatuate şi părul blond se vaită că oamenii nu o iau în seamă prea mult şi nu o cred că pledează la bară din cauza aspectului său fizic. "Lumea spune că nu sunt avocată pentru că sunt blondă, pentru că sunt proastă. Nu înţeleg de ce spun asta. Ca să fii avocat nu-ţi trebuie cap, îţi trebuie bani. Bani de taxă anuală, cam 500-600 de euro, bani de chirie, mai ales dacă eşti din provincie. Îţi trebuie bani să treci examenele, doar nu eşti proastă să stai să înveţi, bani să îţi cumperi o licenţă", susţine avocata.

Aceasta a fost prima lecţie. Trecem la următoarea şi conform avocatei nu abonamentele la Biblioteca Centrală sunt soluţia pentru a deveni un avocat de succes, ci abonamentele la cluburile de fiţe din Capitală.

Ca să îţi faci clienţi pe care să îi aperi în Instanţă nu îţi deschizi un birou de avocatură, ci investeşti cumpătat şi cu fler de afacerist în imaginea... de noapte. "Cel mai important, îţi trebuie bani să ieşi în cluburi selecte ca să îţi faci relaţii, lumea trebuie să te remarce. Trebuie să pui pe masă o şampanie scumpă, nu să fii ca toţi săracii. Îţi faci relaţii. iar oamenii vor deveni cu timpul clienţii tăi."

Aceste câteva sfaturi îţi vor asigura, tinere învăţăcel, un viitor plin de speranţe în cinstea căruia o să ciocneşti cu siguranţă o cupă de şampanie scumpă... Sau nu.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Mihai Bendeac revine la Antena 1! Vezi ce emisiune va prezenta! Spynews.ro a aflat în exclusivitate totul! Producătorii au încercat să ţină totul ascuns!
Pe Mihai Bendeac îl ştie toată lumea, dar iată cum arată fratele lui! Asemănarea este izbitoare

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro