VIDEO / Plăceri şi atingeri interzise cu minore. Taţii îl acuză pe unchiul de 62 de ani: "A spus că poate le-a atins în joacă"

+2 click pentru
galerie

Cei doi taţi sunt revoltaţi de faptele unchiului © Captură video

Doi taţi au venit în cadrul emisiunii "Acces Direct" cu acuzaţii grave. Bărbaţii susţin că unchiul fetiţelor, om în vârstă de 62 de ani, le-a atins pe fetiţele lor în zonele intime. Taţii sunt revoltaţi de faptul că unchiul nu a făcut nici măcar o zi de arest preventiv. 

În cadrul emisiunii "Acces Direct", doi taţi sunt revoltaţi de faptul că fratele lor le-a atins fetiţele în zonele intime, însă nu a fost emisă nicio decizie împotriva sa, chiar dacă unchiul de 62 de ani a picat şi testul poligraf.

"O lua cu pretextul că îi arată manechine, îi desena şi susţinea că îi ia probe pentru rochiţe. Fata mea avea 12 ani când mi-a mărturisit oroarea. Când ne pregăteam de o petrecere, copilul meu a început să plângă şi a susţinut că nu vrea să îşi vadă unchiul. El (n.r. - unchiul) găsea mereu pretexte să le ia pe fetiţe lângă el", a spus unul dintre taţi în cadrul emisiunii "Acces Direct".

"Mi-am întrebat şi eu micuţele dacă au fost atinse. Eu am crezut că le-a pus mâna pe haine, dar am aflat că nu a fost aşa. Unchiul a negat şi a spus că poate le-a atins în joacă, dintr-o glumă. Fata mea avea o zgârietură pe sân", a adăugat celălalt tată.

Mai mult de atât, vecinii susţin că nu au bănuit nicio secundă că unchiul de 62 de ani avea o afinitate interzisă pentru nepoatele sale. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro