VIDEO / Poliţistul care s-a făcut de tot râsul! A confundat penisul unui bărbat cu o armă de foc

Poliţiştii din America de Nord au confundat penisul unui bărbat cu o armă de foc, în timp ce îl făceau o percheziţie corporală, potrivit dailymail.co.uk.

Momentul jenant a fost captat de camerele de supraveghere şi se vede cum un bărbat este încătuşat şi percheziţionat de oamenii legii. Bărbatul la bustul gol stătea la recepţia unui oficiu poştal, în timp ce poliţiştii îşi făceau munca şi îl căutau de arme.

Un poliţist a băgat mâna în buzunarul stâng al tânărului şi l-a apucat chiar de penis, crezând că e un pistol. Ca să nu facă o greşeală, l-a apucat de mai multe ori până s-a convins că nu are nicio armă la el.

A.B.

Foto: Captură video

Citeşte şi:

A mers în târg ca să-şi cumpere încărcător, dar ce a a văzut la un vânzător l-a lăsat mască. Bine că nu şi-a trimis iubita la...shopping

Ai grijă ce postezi, că s-ar putea să te trezeşti cu Poliţia la uşă! Ce a păţit un bărbat după ce a postat o imagine cu mâncare şi a comparat-o cu penisul unui cal

Cum este SEXUL după NAŞTERE? Femeile au povestit sincer experienţele neplăcute: "Se simțea de parcă el avea lame de ras pe ..."


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro