VIDEO / Poveste FABULOASĂ. Acest tată care îşi ducea fata la altar a făcut un GEST INCREDIBIL. Toată lumea a IZBUCNIT ÎN LACRIMI!

Momentul nunţii este special pentru orice femeie. Un tată din America a făcut un gest nemaîntâlnit la astfel de evenimente şi toată asistenţa a izbucnit în plâns.Todd Bachmann (43 de ani) era, fără doar şi poate, emoţionat, când a trebuit să-şi conducă fata, pe Brittanny Peck (21 de ani), la altar. Omul s-a oprit, spre surprinderea asistenţei, şi-a lăsat fata singură câteva momente şi din mulţime a tras spre el un bărbat. Era Todd Cendrosky (45 de ani), tatăl vitreg al fetei. Todd Bachman a divorţat de mama fetei care, mai apoi, s-a măritat cu Cendrosky."Todd (n.r. - Cendrosky) a făcut parte mai mult decât mine din  viaţa lui Brittany", şi-a motivat Bachman gestul uluitor, care i-a făcut pe ceilalţi participanţi să verse câte o lacrimă de emoţie.

"Eu n-am fete vitrege. Eu am fete (n.r. - are şi el una cu mama lui Brittany) şi când Todd m-a luat de mână... a fost cea mai bună zi din viaţa mea şi n-aş schimba-o pentru nimic în lume", a spus, foarte emoţionat Todd Cendrosky.

Imaginile au fost postate pe  net de fotografa de la nuntă, Delia DF. Blackburn, şi au strâns peste 1 milion de vizualizări în mai puţin de o zi.

SURSA FOTO: Facebook Delia D. Blackburn

CITEŞTE ŞI: 

VIDEO VIRAL / Un bebeluş îi spune "TE IUBESC" tatălui, la trei luni! Momentul este, pur şi simplu, copleşitor

VIDEO / Se iubeau încă din liceu, dar a aflat că iubita lui este grav bolnavă. O să-ţi dea lacrimile când o să vezi cum a cerut-o în căsătorie chiar în ultima zi de chimioterapie

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro