VIDEO / Poveste impresionantă! O femeie de 53 de ani, aflată la menopauză de 7 ani, şi-a născut nepoata

captura video

Viaţa bate filmul! o femeie în vârstă de 53 de ani şi-a adus pe lume nepoata. Aceasta a acceptat o adevărată provocare de dragul fiicei sale.

Tracey Thompson, în vârstă de 53 de ani, a adus pe lume o minune de fetiţă. Tracey a acceptat provocarea de a fi mamă surogat pentru fiica sa, după ce aceasta a suferit trei avorturi, deşi a luptat din greu să aducă pe lume un copil.

Tracey a reuşit să aducă pe lume copilul, deşi ajunsese la menopauză de nau bine de 7 ani. Medicina avansată şi supervizarea îndeaproape i-au permis însă femeii să ducă sarcina la capăt cu bine.

Femeia a fost inseminată cu un embrion în cadrul unei proceduri IVF.

"Când am fost însărcinată în săptămâna 20 cu Kelly şi cu fratele ei a fost uşor. De data aceasta însă a fost dificil. Eram pur şi simplu epuizată. este o binecuvântare faptul că am putut să fac asta pentru fiica mea", a mărturisit Tracey Thompson pentru dailystar.co.uk.

Citeşte şi:

Îţi doreşti un copil, dar nu reuşeşti să rămâi însărcinată? Tot ce trebuie să ştii despre fertilizarea în vitro

VIDEO / Cum se tratează Marina Dina după ce operaţiunea copilul a eşuat! Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro sunt grăitoare!

A sperat până în ultima clipă că e vorba de o eroare medicală! Vestea care a dărâmat-o pe Marina Dina! Blonda nu se putea opri din plâns!

Drama unei vedete de la noi! A făcut 5 fertilizări in vitro și nu a rămas gravidă: ”Am depus actele pentru adopție!”

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro