VIDEO / Halucinant! Preot beat criţă, urmărit de poliţie şi încătuşat: "Dumnezeu a condus maşina!"

Preot beat în Iaşi © bzi.ro

Scene şocante s-au petrecut în Iaşi! Poliţiştii au urmărit o maşină ca în filme, iar când au reuşit să o oprească şi să-l identifice pe bărbat au avut parte de o mare surpriză. Aceasta era preot.

Constantin Teleman s-a urcat beat criţă la volan şi a plecat din Iaşi spre locuinţa sa din comuna Costuleni. Potrivit observator.tv, acesta nu era singur în maşină, ci însoţit de un alt bărbat, care, la fel ca el, era îmbrăcat tot în haine preoteşti.

Potrivit bzi.ro, Constantin Teleman este originar din comuna Costulen din judeţul Iaşi şi a fost slujitor al Domnului, dar de ceva vreme a fost răspopit.

Acesta s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să fugă de poliţie. Când a fost luat la întrebări de autorităţile care au reuşit să-l prindă, preotul a înjurat de toţi sfinţii şi a avut un comportament care nu făcea cinste hainelor pe care le purta.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro