VIDEO / Primarul care scuipă localnicii are trecut tumultos! Nu e la prima abatere! Dezvăluiri şocante ale unui poliţist

Detalii tulburătoare despre primarul agresiv din Cornul Luncii au fost dezvăluite! Un poliţist ştia tot ce se întâmpla în comună! Cazul revoltător! Primarul Fron Gheorghe, a scuipat şi înjurat o femeie de 64 de ani care îngenunchease în faţa lui ca să îl implore să o ajute într-o problemă cu locuinţa. Femeia a venit astăzi în platoul emisiunii "Acces Direct" ca să vorbească despre caz. Bărbatul nu e violent pentru prima dată, atacând în trecut alţi trei oameni.

Se pare că primarul buclucaş nu se află la prima abatere. Acesta are un trecut violent alături de mulţi oameni cu care a avut de-a face de-a lungul carierei sale. Bărbatul mai are dosar penal pentru agresarea unui fost consilier din primărie, domnul Dumitru Ilisei, care a făcut declaraţii în direct.

"Domnul Fron m-a înjurat, m-a ameninţat cu bătaie şi mi-a dat câteva brânciuri şi câteva picioare în fund şi m-a scos afară de acolo. În situaţia asta nu am avut ce face, că erau mai mulţi prieteni acolo. Mi-am luat lucrurile şi am plecat acasă. Am făcut plângere penală şi m-am judecat. În urma judecării acestui proces penal, domnul Fron Gheorghe a fost condamnat la 50.000 de lei amendă şi 10.000 de lei despăgubiri pentru mine. El nu a plătit nimic. Sentinţa 147 din mai 1995 a rămas definitivă pentru că nu a mai făcut recurs", a povestit fostul subaltern al primarului.

Înainte de incident, bătrâna a fost sfătuită de un poliţist să filmeze gesturile agresive ale poliţistului şi să le folosească într-un fel în care şi-ar putea face dreptate.

"Eu îl cunosc foarte bine. A procedat şi în trecut aşa. Sunt documente că a bătut oameni. Te învăţ un lucru: să ai grijă ce vorbeşti şi să nu ai încredere în nimeni. Cumpără o aparatură şi filmează-l!", a sfătuit-o bărbatul pe bătrână.

Emisiunea "Acces Direct" poate fi văzută de luni până vineri începând cu orele 17:00.

Sursă foto: captură Antena 1

A.C.

Citeşte şi:

Scene halucinante! Primar filmat când înjură şi scuipă o femeie cu handicap

Femeie de 61 de ani, bătută şi violată de două bestii! Agresorii sunt acum de negăsit

Ghită Ciobanul, oprit în trafic de poliţişti! Descoperirea oamenilor legii a fost neaşteptată! Ce riscă acum?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro