VIDEO / Primele declaraţii ale directorului spitalului în care este internată fata de trei săptămâni a Anastasiei Cecati: „Au apărut mici probleme la copil”

+3 click pentru
galerie

Anastasia Cecati © Arhivă

Trecerea în nefiinţă a Anastasiei Cecati, dar şi a lui Alexei Mitachi, au adus în sufletele oamenilor foarte multă durere. După tragicul eveniment, copilul de trei săptămâni al acestora a fost internat într-un spital din Chişinău. 

Iurie Dondiuc, directorul spitalului unde fetiţa de doar trei săptămâni este internată, a relatat telefonic, pentru emisiunea „Răi da Buni”, în ce stare se află micuţa, dar şi în grija cui va fi. De asemenea, acesta a susţinut faptul că au existat mici probleme.

„Copilul în vârstă de 20 de zile este sănătos. (...) au apărut mici probleme la copil, în alimentaţie, la trecerea de la mâncarea naturală la cea artificială. El a fost obişnuit să fie alăptat la sân. (...) Sigur că există un şoc că, copilul are nevoie de căldură maternă şi de alimentaţie, noi trebuie să facem tot posibilul ca această perioadă să aibă mai puţine consecinţe. La copil are acces bunica, mama fetei ucise. Au fost şi naşii, sunt într-o stare de stres. (...) Neexistând niciun părinte, tutela asupra acestui copil îi revine statului, dar sper ca în cel mai scurt timp să se ia o decizie asupra tutelei copilului”, a spus doctorul Iurie Dondiuc, directorul spitalului în care este inernat bebeluşul modelului ucis.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro