VIDEO / Proiect nebunesc pentru a-ţi aminti de cei dragi care nu mai sunt printre noi

Charles Hammhas, în vârstă de 60 de ani, e un artist de tatuaje care a iniţiat un nou proiect inedit numit "Save my Ink". (Salvează-mi cerneala)Proiectul e unul macabru. Conform DailyMail, serviciul presupune tăierea pielii tatuate de la cel decedat, conservarea şi înrămarea ei. Pielea este supusă unui proces chimic care alterează în permanenţă structura chimică a ţesutului şi astfel degradarea este împiedicată.

Proiectul a fost lansat acum o săptămână în America şi artistul a efectuat deja 21 de cereri cu acurateţe de 100%. Fondatorul proiectului speră să-şi poată extinde serviciile în întreaga lume pentru toţi pasionaţii de tatuaje.

Motivul pentru care Charles s-a gândit la acest proiect este acela că a descoperit ce înseamnă să investeşti în tatuajele de pe corpul tău. "Am peste 150 de ore de muncă pentru tatuajele de pe mine, mi-am acoperit aproape toată partea de sus a corpului, excluzând faţa şi gâtul. Când îmi făceam tatuajul de pe spate, care a costat 10,000 de dolari, am început să ţin cont de cât de mulţi bani am investit în tatuajele mele", a justificat artistul.Charles afirmă că şi-a perfecţionat procesul exersând tatuajele pe bucăţi de piele pe care şi le-a scos prin operaţii după ce a pierdut foarte mult din greutate.

Procesul de conservare costă 115$ prima oară, apoi este nevoie să fie plătită o taxă de 60$ anuală.
Tatuajul este scos în decursul a 60 de ore şi este trimis înapoi la Save My Ink, care vor returna tatuajul familiei într-un timp de trei până la şase luni.

Sursă foto: savemyink.com

A.C.

Citeşte şi:

Dacă fumezi de peste 5 ani încearcă această reţetă pentru curăţarea plămânilor! Rezultate spectaculoase în doar 30 de zile

Cum să te fereşti de vergeturi şi cum să le tratezi. Cauze şi metode de combatere

Este directorul unei firme de succes! Nu o să îţi vină să crezi câte tatuaje are sub costume


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro