VIDEO / Puterea dragostei! Şi-a îmbrăţişat sora care era pe moarte, iar ce a urmat a impresionat o lume întreagă

captura video

Dragostea învinge orice, chiar şi moartea! Brille şi Kyrie Jackson, două gemene născute prematur, au demonstrat că uneori o îmbrăţişare este mai puternică decât ştiinţa medicală şi poate salva chiar şi vieţi.

Povestea gemenelor Brille şi Kyrie Jackson a uimit o lume întreagă! Fetiţele s-au născut în 17 octombrie 1995, cu 12 săptămâni înainte de data preconizată. Brille şi Kyrie au trebuit separate şi puse în incubatoare diferite, aşa cum prevede protocolul, potrivit family-reunion.sfglobe.com.

În timp ce Kyrie devenea din ce în ce mai puternică şi începea să ia în greutate, sora ei avea probleme de respiraţie şi nu câştiga în greutate.

În 12 noiembrie, starea de sănătate a lui Brielle a început să se agraveze. Braţele ei miciţe şi picioruşele s-au albăstrit. Ritmul cardiac a crescut foarte mult iar familia, cu lacrimi în ochi, se pregătea pentru ce era mai rău.

Medicii au încercat toate metodele posibile, dar starea bebeluşului nu se îmbunătăţea deloc. Atunci, în disperare de cauză, unei asistente i-a venit ideea să o pună pe micuţă alături de sora ei. Imediat ce a ajuns lângă sora ei, cu puţinele forţe pe care le avea, Brielle s-a alăturat acesteia ei şi inima a început să funcţioneze mai bine.

În câteva minute nivelul oxigenului din sânge a început să crească. Însă, faptul cel mai important s-a petrecut mai târziu: în timp ce Brielle dormea, sora ei şi-a întins mâna până când a îmbrăţişat-o complet. Acest lucru a făcut ca temperatura corpului micuţei Brille să crească până ce s-a normalizat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro