VIDEO / Răcnete, amenințări și lacrimi! Scandal monstru acasă la surorile din beznă

Părinţii surorilor din beznă au făcut un scandal care a cutremurat un bloc întreg. Nu pentru că se zbăteau să facă ceva pentru îngerii care sunt la un asistent maternal!

Ci pentru amanţi, mâncare şi casă. Claudia, mama fetiţelor din beznă, a plâns cu lacrimi amare şi a urlat zeci de minute în faţa uşii din cauza faptului că Ionuţ nu a vrut să o mai lase să intre în apartament.

Certurile între cei doi continuă, mai ales de când se presupune că Ionuţ ar avea o altă femeie. Claudia  crede că o să rămână pe stradă, însă nu soarta copilelor ei o interesează, ci sentimentele lui. "O să vezi cu tu! O să suferi! Eu nu am poftă nici de mâncare, de nimic!", spunea mama fetiţelor din beznă.

Despre ce este vorba

Andreea şi Nicoleta sunt doi copii care, de când s-au născut, nu au ştiut niciodată ce înseamnă cu adevărat bucuria şi au fost ţinute în beznă. Părinţii lor le-au tratat cu indiferenţă şi nu le-a păsat dacă sunt flămânde sau nu.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

VIDEO / N-a mai rezistat şi a izbucnit în lacrimi! Mara Bănică, cu ochii în lacrimi, în direct, la "Acces Direct"! Ce i-a provocat această reacţie

Este în al 9-lea cer! Ce cadou a primit Mara Bănică de la logodnicul ei

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro