VIDEO /Război crunt pentru un copil uitat timp de 12 ani în ţară! Mama s-a întors şi vrea băiatul crescut de bunică!

Lupta pentru mezinul familie s-a transformat într-un război, cu bâte, bolovani, pumni şi picioare! Mama care şi-a lăsat fiul în grija bunicii acum 12 ani, vrea să-l ducă în Spania pe cel mic să trăiască cu ea şi cu iubitul musulman! Bătrâna însă nu vrea să-l dea!

Bunica spune că doar ea a fost cea care i-a crescut pe toţi patru copii ai fiicei sale, iar Marius a fost preferatul ei. "Ea (n.r Cristina) are ciudă pe mine. Eu am crescut copilul acesta. Când vine ea acasă duc copilul să o vadă", a declarat bătrâna pentru emisiunea Acces Direct de la Antena 1.

De cealaltă parte, mama lui Marius spune că fiul ei este crescut în condiţii grele de bunică şi îşi doreşte să-i ofere băiatului ei un trai mai bun. "Eu am aproape cinci ani de zile de când mă lupt cu mama şi cu sora mea pentru copilul meu, vreau să-l iau în Spania, dar nu pot pt că nu mi-l dau, spun că l-am abandonat, Cristina. La 12 ani copilul munceşti, ce vor să demonstreze? Copilul meu nu merge la şcoală zilnic. Nu numai pe mine m-a distrus, ci şi pe fraţii meu", a declarat Cristina pentru Acces Direct.

Sursă foto Captură Acces Direct

Citeşte şi

A fost la un pas să nască ÎN DIRECT! Simona Gherghe, plină de emoţii: "Nu m-am confruntat în toată cariera mea cu o asemenea situaţie!"

VIDEO / Cei mai cunoscuţi pitici, iubire la înălţime! Mădălina: "A fost greu când mi-am dat seama că nu mai cresc"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro