VIDEO / Scandal uriaş în Biserică! Îşi duc soţiile de mână la alţi bărbaţi şi le privesc cum fac sex, ca să rămână gravide

captura video

Halucinant! O femeie şi-a dat în judecată fostul soţ pentru custodia celor doi copii. Aceasta susţine că minorii nu sunt concepuţi cu fostul partener de viaţă, ci în urma unui ritual scandalos al Bisericii Fundamentaliste a lui Isus Hristos.

Charlene Jeffs a dezvăluit o poveste halucinantă în timpul procesului cu fostul ei soţ, Lyle, pentru custodia copiilor lor. Femeia susţine că cei doi copii au fost concepuţi în urma unui ritual scandalos al Bisericii Fundamentaliste a lui Isus Hristos şi spune că este îngrijorată ca fiica ei de 14 ani să nu păţească acelaşi lucru.

Aceasta a spus că în cadrul Bisericii Fundamentaliste a lui Isus Hristos, femeile adepte acestui cult nu rămân însărcinate cu partenerul de viaţă, ci rămân gravide după ce întreţin relaţii sexuale cu un bărbat numit "inseminator". Charlene Jeffs a povestit că actul sexual se petrece sub ochii soţului, care trebuie să privească totul, ba chiar să-şi şi ţină soţia de mână.

"Un inseminator este ales dintr-o linie genealogică demnă este ales să lase însărcinate femeile FELDS. Bărbaţii FELDS nu au voie să aibă copii cu soţiile lor. Privilegiul acesta aparţine inseminatorilor. Responsabilitatea soţilor este să-şi ţină nevestele de mână în timp ce acestea întreţin relaţii sexuale cu inseminatorul", a scris Charlene Jeffs în declaraţia depusă în procesul pentru custodia copiilor ei, potrivit dailymail.co.uk.

Citeşte şi:

Vrei să devii mămică de gemeni? Cât de simplu este să îţi creşti şansele

Lucruri pe care trebuie să le faci înainte de a rămâne însărcinată

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro