Video scandalos cu un copil de trei anişori! Băieţelul a condus un bolid prin Bucureşti, a înjurat ca birjarii şi a transmis un mesaj special Poliţiei Române!

În timp ce în alte ţări şi în alte colţuri ale României minorii sunt smulşi de lângă părinţi de Protecţia Copilului pentru că spun prea des "Tatăl nostru" sau pentru că sunt prea multe suflete într-o singură casă, în Bucureşti copiii sunt învăţaţi să... conducă autoturisme pe drumurile publice şi să înjure ca la uşa cortului!
SPYNEWS a intrat în posesia unui film incredibil, al cărui protagonist este un băiat de aproximativ trei ani, care... conduce maşina. Băieţelul, care este fiul unui individ din Bucureştii Noi, apropiat al unor interlopi celebri, s-a comportat ca un adevărat "şmecher" în trafic. Ţinut în braţe de un şofer inconştient, copilul face ce a fost învăţat de "adulţii responsabili". Răsuceşte de volan, claxonează, comentează la adresa unui echipaj de poliţie pe care l-a întâlnit în trafic... Momentul culminant vine atunci când pe lângă el trece un alt autoturism care, spune băiatul, l-a speriat. Atunci copilul de trei ani începe să înjure mai abitir ca birjarii, aruncând cuvinte grele la adresa mamei şoferului respectiv şi nu numai.
După ce sute de persoane l-au pus la zid pentru limbajul colorat al fiului său, tatăl a încercat să dreagă busuiocul, explicând că odrasla sa are o educaţie aleasă: "Băiatul este foarte educat şi respectuos, nu mai trageţi concluzii dintr-un filmuleţ. Vă asigur că de la 4-5 ani aceste cuvinte îi vor ieşi din vocabular sau nu le va mai folosi. Nu v-a cerut nimeni părerea".
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro