Video scandalos cu un taximetrist din Capitală! Colegii au rămas şocaţi

Un taximetrist din Capitală a reuşit să scoată din minţi mii de oameni, după ce s-a filmat în timp ce făcea show la volan, punând în pericol oameni nevinovaţi.

Cu o frizură "sauvage" şi barba de trei zile, ca Banderas, profesionistul "dă Capitală" a ieşit să facă bani, echipat cu un tricou roz şi geaca de piele, pe care ar fi trebuit să o poarte doar duminica. Privind senzual spre camera telefonului, băbatul fatal a început să dea ochii peste cap şi să se filmeze in toate poziţiile, etalându-şi dantura şi cercelul. Apoi a filmat bordul maşinii şi vehiculele care treceau pe drum, lăsând de mai multe ori volanul liber, pentru că era ocupat cu "live-ul". Culmea, toate astea în timp ce rula pe un drum public, pe timp ploios – ştergătoarele maşinii sale erau în funcţiune. Mii de oameni s-au arătat indignaţi de filmul realizat de taximetrist, acuzându-l că i-a pus în pericol pe ceilalţi participanţi la trafic, iar colegii de breaslă ai acestuia au ameninţat că îl vor da pe mâna şefilor, pentru a-l "zbura" din firmă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de facebook oficială: Spynews.ro! Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro