VIDEO / Şi-a cărat mama paralizată în spate ca s-o scape din flăcări! Povestea dramatică a unor victime ale incendiului de la hotelul de lux din Dubai

captura video

Turiştii cazaţi într-un hotel de lux din Dubai au trecut prin momente cumplite, căci imobilul a fost curprins de flăcări. Un bărbat şi-a cărat mama paralizată în spate pentru a o scăpa de flăcările care au mistuit 20 de etaje din clădire.

Angus Villar, din Marea Britanie, a trăit momente de panică, joi seara, când hotelul în care se afla cazat cu mama lui a fost cuprins de flăcări.

Bărbatul a spus că tatăl lui a fost cel care l-a anunţat că hotelul a fost cuprins de foc şi că nu a apucat să-şi ia mai nimic din apartament, decât telefonul, câteva lucruri de valoare şi pe mama sa.

"Mă aflam la etajul al 15-lea al clădirii, în bucătărie, unde deschideam o şampanie. Tatăl meu a ieşit pe balcon şi s-a întors ţipând: «Hotelul a luat foc». Eram cinci persoane. Pe mama am coborât-o în spate, căci era singurul mod în care o puteam scoate din clădire. A fost un Iad. O mulţime de oameni din cadru staff-ului hotelului ne-au dat indicaţii pentru a ieşi, însă nu se ştie ce s-a întâmplat. Încă ne aflăm în stare de alertă. Am lăsat aproape tot în apartament. Am luat numai lucrurile de valoare, telefonul, iPad-ul şi pe mama",
a declarat Angus Villarpentru metro.co.uk.

O persoană a făcut atac de cord şi 15 au fost rănite în timpul incendiului.

Pompierii şi angajaţii hotelului au evacuate toţi oaspeţii. Nu s-au produs atât de multe victime datorită faptului că flăcările s-au răspândit mult mai rapid în exteriorul hotelului decât în interiorul lui.

Citeşte şi:

VIDEO / Imagini terifiante cu hotelul de lux din Dubai, care a ars în noaptea de Revelion

SOCANT! Artificiile de Anul Nou au dat foc unui hotel de lux din Dubai! Flacarile s-au intins pe 20 de etaje

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro