VIDEO / Şi-a petrecut ziua de naştere cu un gol în suflet! O vedetă de la noi a împlinit 33 de ani îndurerată: "Ce nu aş fi făcut eu ca să fie aici?!"

+2 click pentru
galerie

Este frumoasă din cale afară, are două fetiţe minunate şi un soţ care nu o scapă din ochi. La împlinirea vârstei de 33 de ani, vedeta a avut parte de o petrecere de vis.

Giulia Nahmanny a împlinit 33 de ani şi a avut parte de o petrecere pe cinste! Cadourile materiale nu mai par o grijă, odată cu înaintarea în vârstă, aceasta considerând că cel mai mare cadou sunt fetiţele sale.

"De mama mi-e foarte dor... Ce nu aş fi făcut eu ca să fie ea aici?! Dar simt că e aici, alături de mine", a mărturisit aceasta.

Vezi cum a petrecut pe www.antenastars.ro

Designer de bijuterii şi cântăreaţă, Giulia Nahmany a devenit şi actriţă şi-a îndreptat atenţia spre Hollywood. Eforturile ei nu au rămas fără rezultat. A obţinut rolul principal într-o producţie româno-americană, în distribuţia căruia este şi Jane Seymour, renumită pentru rolul principal din serialul Dr. Quinn.

A.C.

Citeşte şi:

O româncă celebră, în braţele lui David Beckham. L-a văzut la un eveniment monden şi a făcut tot posibilul să "se tragă" în poză cu cel mai sexy bărbat din lume

Declaraţii incendiare! Giulia Nahmany preferă durerea!

O vezi mereu la televizor și a slăbit zece numere la haine. Află despre cine este și care este secretul ei!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro