VIDEO / Și-a pus soția să se prostitueze, iar acum o vrea înapoi! Femeia prădătoare, şpagat între amant şi soţ

+4 click pentru
galerie

Dumitru și soția Mariana © Antena 1

Dumitru venea ieri la "Acces Direct" pentru a-și recupera copiii de la soția fugită la amant. Acum, bărbatul este dispus să își ierte soția, însă aceasta i l-a prezentat pe noul amant.

Dumitru își vrea familia înapoi, motiv pentru care este dispus să o primească înapoi acasă. Mama Mariana, în schimb, atunci când a fost strigată de soțul ei, a intrat în platoul cu amantul Mihai. Nu vrea să mai audă de tatăl copiilor ei.

"Trebuia să plece când a trebuit de la mama lui, atunci trebuia să plece. Nu e prima dată când plec de acasă. L-am iertat și s-a continuat aceeași poveste", a declarat Mariana la "Acces Direct".

O întorsătură de situație a avut loc, în shimb, atunci când sora femeii a intrat în direct și a mărturisit că Mariana se prostitua în Spania, pusă de Dumitru.

"Își vindea corpul. Da, din cauza lui. El trebuia să apeleze la mine sau la soțul meu, să o ducă la muncă cinstită, nu la club", a spus și sora femeii.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro