VIDEO / Şi-a spălat dinţii cu această o pastă de dinţi făcută în casă timp de o lună, iar rezultatele au uimit-o! Dantura ei arăta ca în reclame. Asta este tot ce trebuie să faci

+2 click pentru
galerie

Piaţa este suprasaturată de produse de igienă orală şi care promit rezultate spectaculoase. De multe ori, preţul produsului nu coincide şi cu efectele obţinute, motiv pentru care vă oferim o idee de reţetă de pastă de dinţi, naturală şi pe care o puteţi prepara la dumneavoastră acasă.

Tot ce trebuie să faci este să amesteci puţină pastă de dinţi cu bicarbonat, cu apă oxigenată după care adaugi puţină apă. Amesteci până devine o pastă omogenă. Cu această pastă naturală îţi cureţi dinţii foarte, foarte bine. Poţi insista în locurile în care crezi că este mai multă nevoie.Următorul pas constă în periatul dinţilor cu o pastă de dinţi pentru albire. Timp de două ore este indicat să nu consumi cafea sau sucuri acidulate. Pentru efecte clare trebuie să foloseşti acest remediu o dată pe săptămână pentru a dat rezultate.

Această metodă nu este recomandată celor care au carii sau dinţii foarte sensibili.

Sursă foto Youtube

Citeşte şi

ÎNTREBAREA ZILEI - LUNI: De ce unii oameni sunt muşcaţi mai des de ţânţari?

ÎNTREBAREA ZILEI: VINERI - Ce spune forma buricului despre tine?

E.V

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro