VIDEO / Şi-a tatuat sprâncenele la un salon de înfrumuseţare, dar rezultatul a şocat-o! Cum arată acum această femeie

Multe femei îşi tatuează sprâncenele, dar nu toate sunt mulţumite de rezultat. Acesta este şi cazul unei femei din Anglia care a regretat că a mers la un salon de înfrumuseţare de cartier.

Tânăra de 20 de ani a vrut o schimbare de look şi a avut parte de una, dar nu de cea pe care şi-o dorea! Tyne a mers la un salon de înfrumuseţare şi la început a fost foarte mulţumită de sprâncenele ei.

După câteva săptămâni au început să-i crească sprâncenele naturale, iar Tyne a realizat faptul că tatuajul a fost făcut greşit. Mai exact, tânăra are acum patru sprâncene.

“Sunt oribile. Una este mai sus şi mai subţire decât cealălaltă şi ambele sunt făcute peste cele naturale. M-am ales cu patru sprâncene. Aş fi în stare de orice pentru a le avea pe cele naturale”, a declarat Tyne.

Tânăra petrece cel puţin două ore, zilnic, ca să-şi acopere sprâncenele tatuate. “E un coşmar. Dau 150 de lire pe lună pentru produse cu care să le acopăr. O avere”, a adăugat ea.

A.B.

Foto: Captură video

Citeşte şi:

Alina Eremia şi-a uimit fanii cu o nouă dezvăluire: "Am trei tatuaje, mi-am mai făcut unul între timp"

A fost ucisă de un fotbalist, însă prietenul ei nu a acceptat ideea! Mama victimei a izbucnit în lacrimi atunci când a văzut ce a făcut tânărul

Inna s-a tatuat din nou, într-un loc extrem de dureros! Ce semnifică desenele


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro