VIDEO / Şi-a văzut moartea cu ochii! Un bărbat a supravieţuit miraculos dintr-un accident care l-a învârtit 360 de grade

Un bărbat a supravieţuit miraculos într-un accident de maşină © captura video

La asta nu s-ar fi aşteptat! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a supravieţuit miraculos dintr-un accident, după ce a fost azvârlit şi învârtit 360 de grade cu tot cu maşină. Incidentul s-a produs în Buckinghamshire, Anglia. 

Un bărbat în vârstă de 74 de ani a trăit spaima vieţii, după ce un bolid de lux l-a lovit frontal şi l-a azvârlit şi învârtit 360 de grade, cu tot cu maşină. Scena desprinsă din filmele de acţiune s-a produs pe străzile liniştite din Buckinghamshire, Anglia. Bărbatul care a condus cu viteză a fost sancţionat. Acesta va face închisoare pentru 14 luni, iar carnetul de conducere i-a fost suspendat, între patru şi şapte ani.

"Am pornit şi, dintr-o dată, această maşină luxoasă mi-a apărut în cale. Nu ştiu cum. Nu a fost timp în care să reacţionez, totul s-a produs imediat. Am avut un noroc incredibil", a spus Edwards, bărbatul care a supravieţuit miraculos, pentru Dailymail.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro