VIDEO ŞOCANT / A apărut filmarea în care fratele Biancăi Drăguşanu este călcat în picioare de poliţişti! Scenele sunt cutremurătoare

A apărut filmarea în care fratele Biancăi Drăguşanu este bătut! © captura video

În urmă cu câteva luni, fratele vitreg al Biancăi Drăguşanu a fost snopit în bătaie de jandarmi şi poliţişti, alături de prietenul lui, după ce au fost confundaţi cu doi infractori periculoşi, la Moşniţa, o localitate din judeţul Timiş.

Astăzi, însă, au apărut imagini în care ar apărea fratele vitreg al Biancăi Drăguşanu şi prietenul său, în timp ce sunt bătuţi şi umiliţi pe şosea. În videoclipul făcut public, se poate vedea cum mai mulţi oameni ai legii îl ţin pe unul dintre bărbaţi lipit de şosea, administrându-i-se un tratament violent cu pumni şi picioare. Toată această scenă se petrece pe o cale ferată.

Conform EVZ, sfârşitul celor doi nu a fost foarte bun, pentru că au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre bărbaţi a avut coastele rupte, iar celuilalt i-a fost ruptă splina. Acesta va fi dependent de medicamente toată viaţa.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro