Atenție!
Conținut pentru adulți!

VIDEO ŞOCANT / Ce i-a făcut acest individ unui câine va revolta o ţară întreagă! ATENŢIE, imagini explicite!

La scurt timp după cazul care a îngrozit o ţară întreagă, în care patru tineri maltratau un câine, un al episod şocant face înconjurul internetului. De data aceasta, un individ trecut de prima tinereţe aruncă un patruped peste gard, mai ceva ca pe un gunoi.

Până ieri, comuna Cezieni, din judeţul Olt, era una dintre cele mai liniştite. Armonia unei comunităţi bine închegate avea să fie distrusă de unul dintre săteni, după ce un video şocant a ajuns în mediul virtual. Protagonistul filmului incredibil maltratează câinele amicului său şi îl aruncă peste gard, ca pe un gunoi. Mândru nevoie mare, individul le arată martorilor şi cameramanilor de ocazie cum procedează un bărbat adevărat cu animalele neascultătoare. Iar şocantul nu se opreşte aici! Explicaţia gestului său depăşeşte orice imaginaţie. "Stăpânul câinelui a lăsat poarta deschisă, iar câinele a ieşit din curte. Atunci, el m-a rugat să îl bag înapoi, l-am prins şi l-am aruncat peste gard. Asta e, acum... E doar un câine", a argumentat fără pic de resentimente, bărbatul.

Primarul comunei îl apără

Pe de altă parte, primarul Dănuţ Guşatu nu pare deloc deranjat de atitudinea săteanului, ba mai mult încurajează astfel de gesturi. Contactat de către reporterii noştri, bărbatul şochează: "Am reuşit să stau de vorbă cu stăpânul câinelui şi cu cel care l-a aruncat. Trebuie să înţelegeţi că aceşti oameni au nişte probleme financiare. Stăpânul câinelui are un handicap şi trăieşte singur, dintr-o pensie, iar agresorul abia se descurcă de pe o zi pe alta. Nu vă pot oferi numele lor, însă vă asigur că se vor lua măsuri", a declarat Dănuţ Guşatu, pentru SPYNEWS.ro.

A.G

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro