VIDEO ŞOCANT / L-au omorât în doar câteva secunde şi totul a fost filmat. Imagini care vă pot afecta emoţional

O crimă incredibilă a şocat întreaga Argentină. Cu atât mai mult cu cât totul a fost filmat şi există imagini explicite. Totul s-a derulat foarte rapid, undeva într-o margine a oraşului Cordoba, în cartierul Congreso.

Imaginile suprind un bărbat care încearcă să traverseze o stradă foarte circulată. După ce multe maşini au trecut în viteză, bărbatul a găsit un moment în care a reuşit să traverseze. N-avea însă să ştie că moartea îl pândea din altă parte. Omul a deschis portbagajul maşinii sale, care era parcată pe partea pe care tocmai traversase.

.

Şi atât. Din spate a venit o motocicletă, care a oprit lângă maşina lui. Unul dintre cei doi de pe motocicletă a coborât în grabă, l-a împuşcat în piept pe bărbatul respectiv, i-a furat o geantă şi s-a urcat din nou pe vehiculul cu două roţi care s-a făcut nevăzut. Imaginile au fost surprinse de o cameră de vederi montată peste drum.

Poliţia a identificat victima: Eduardo Lupiani, director la "Cooperativa de Furnizare de Servicii de Transport Santa Isabel".

SURSA FOTO: Captura TV

CITEŞTE ŞI: 

"Au jefuit-o, au batjocorit-o şi au omorât-o!" Verdict: crimă! Răsturnare de situaţie în cazul fetei care a fost mâncată de câini într- un parc din Craiova!

Crimă oribilă în Alexandria! Şi-a omorât tatăl ca să-şi salveze fratele!

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro