VIDEO/ Şocant! Un tată a fost atacat cu bâta şi strivit sub un potop de lovituri

+3 click pentru
galerie

Tată bătut © Captura Video

Un caz revoltător s-a întâmplat în mijlocul zilei, când un tata a fost atacat cu bâtă de rudele soţiei sale.  

Cei doi soţi au împreună un copil, dar mama sa a plecat de acasă. Acum,însă, îşi vrea copilul înapoi. 

Băieţelul este momentan la tată care refuză să il dea mamei, deşi aceasta a obţinut custodia lui în urma unei ordonanțe președințiale.

" Am un băieţel, este la mine. Soţia mea l-a obţinut prin ordonanţă, dar nu vreau să îl dau fiindcă nu are condiţii acolo. Anchetă socială s-a făcut la sora ei, acolo au făcut ancheta, dar la ea nu sunt condiţii.  Mamă vrea să-i dea copilul surorii ei, să-l treacă cumnatul ei pe numele lui. Nu am fost la poliţie încă, dar intenţionez să merg. " a declarat tatăl băiatului, Costinel Lincan, în emisiunea "Acces Direct."

 "Mama a plecat de acasă pe 15 august, n-am bătut-o, ea a plecat la mama ei. Eu am fost atacat de fratele şi de tatăl ei, după ce m-au lovit am fost la poliţie şi acum sunt anchetaţi. Mi-au spus că dacă o să mai merg să filmez o să fie şi mai rău. Noi doi n-am divorţat din cauza copilului, dar vom divorţa.  Mama nu-şi iubeşte copilul, de trei luni nu i-a dat nimic. Îl cresc eu şi mama mea."  a mai completat cu tristeţe tatăl copilului în cadrul emisiuni.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro