ŞOCANT. Un tată şi-a înjunghiat fetele gemene. ORORILE nu se opresc aici: "Pe una dintre fete A ABUZAT-O!"

Un monstru din localitatea Putna, judeţul Suceava, şi-a băgat fetele în spital. Vasile Ciornei, în vârstă de 38 de ani, şi-a înjunghiat cele două fete gemene, în vârstă de 15 ani.

Monstrul a aşteptat ca mama fetelor să plece la muncă, în Anglia, şi s-a dus să-şi caute copilele, deşi avea interdiciţie de la poliţie de a se apropia de ele. Monstrul a dat buzna în casă,  le-a scos pe rând afară, le-a  lovit cu pumnii şi le-a înjunghiat cu un briceag de mai multe ori.


Fetele locuiau într-o locuinţă cu străbunica lor, o bătrână în vârstă de 90 de ani. Părinţi feteleor au divorţat în urmă cu şapte ani. Mama fetelor a plecat la muncă în Anglia, dar şi aceasta, la rândul ei, a plecat din sat, şi le-a lăsat în grija altei femei.

"Pe una dintre fete el a abuzat-o şi de acolo au început toate, că l-a dat de gol. Oricum le-a ameninţat, i-a spus la fată atunci, pentru că l-a demascat şi a spus ce a făcut cu dânsa, că are să le omoare într-o noapte. Asta se ştia. Un om nebun pur şi simplu, fără caracter, fără suflet de tată cel puţin. Două copile, nu le-ai ajutat, nu le-ai crescut, nu le-ai adus nimic şi la urmă vrei să le iei viaţa.

Cum erau, pline de sânge şi se văitau, una era lovită mai tare la fluierul piciorului, cu cuţitul sau cu ce i-a dat. El atât a zis <Eu v-am făcut, eu vă omor!",
a povestit Rodica Calancea, femeia care avea fetele în grijă.

SURSA FOTO: monitorulsv.ro

CITEŞTE ŞI: 

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro