VIDEO / Stilistul vedetelor te ajută să decizi corect! Cum să-ţi alegi geaca pentru sezonul rece în 3 paşi simpli

foto: arhiva

Iarna se apropie cu paşi repede, aşa că a venit momentul să-ţi alegi geaca potrivită pe care o vei purta în sezonul rece. Iată câteva sugestii oferite chiar de stilistul vedetelor.

Ovidiu Buta, stilistul vedetelor, a oferit telespectatorilor câteva idei în funcţie de care ar trebui să ne alegem gecile pentru sezonul rece. Iată 3 paşi simpli de care trebuie să ţii cont atunci când îţi alegi geaca sau cardiganul:

1. Bugetul - "Ar trebui să cumpărăm gecile în fucţie de buget. Dar, fiind vorba despre o haină pentru sezonul rece, va trebui să investim ceva în ea, pentru că ar trebui să reziste, mai ales că este supusă intemperiilor mult mai mult decât celelalte"

2. Culoarea - Un al doilea criteriu în alegerea gecii ar fi culoarea. O amică spunea că albul arată foarte bine, însă cred că aceasta nu a călcat prin Bucureşti. Ar trebui să ne alegem nişte culori "de tăvăleală", de exemplu un ocru. Însă am putea opta şi pentru culori vesele, precum burgundi sau roşu închis, cât şi kaki"

3. Proporţia corpului - Dacă sunte scunde, nu ar trebui să alegem haine lungi. Pentru fetele minione, gecile nu trebuie să depăşească genunchiul, iar pentru cele înalte să nu fie foarte scurte


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro