VIDEO / Strigăt de ajutor din partea unui copil de doar 12 ani. Băiețelul o vrea pe mama care l-a abandonat înapoi

Dragoș, copilul de 12 ani care își caută mama © Captură Acces Direct

Strigăt de ajutor din partea unui copil de doar 12 ani. Dragoș, un copil cuminte, frumos și extrem de educat, își caută mama care l-a lăsat în urmă cu opt ani.

Dragoș a trimis o scrisoare emoționantă la redacția "Acces Direct" în care îi roagă pe jurnaliști să o găsească pe mama lui. Femeia, pe nume Genoveva Potec, a plecat în urmă cu opt ani, atunci când Dragoș avea 4 ani, și de atunci nu mai știe nimic despre cea care i-a dat viață. Dragoș este un copil cuminte, silitor și singurul lucru pe care și-l dorește este să-și cunoască mama și surioara.

"Nu-mi aduc aminte cum arată mama. Tot ce am văzut a fost într-o fotografie. Nu mi se pare că semăn cu ea, ci cu tata. Îmi este dor de ea foarte mult. Stau cu bunicii mei, e foarte bună viața cu ei. Mă ajută la teme. O ajut pe mamaia să ude în grădină și pe tataia cu ce îmi cere. Îi mai aduc apă, mâncare, el a paralizat acum un an. Îmi iubesc foarte mult bunicii, ei m-au îngrijit și m-au făcut mare. Când mă rog Îi cer Lui Dumnezeu să mi-o dea pe mama înapoi. Dacă ar fi în fața mea i-aș spune să se întoarcă înapoi la mine și să nu mai plece, i-aș spune să mă ajute la teme, să meargă cu mine în parc. Am înțeles că am o surioară. Vreau să mă fac aviator. Mamă, să vii acasă și să o aduci și pe surioara mea să o cunosc și eu", a spus Dragoș la "Acces Direct".

Dacă aveți informații despre Genoveva Potesc sunteți rugați să trimiteți un mesaj pe Facebook-ul "Acces Direct".

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro