VIDEO / Super Luna şi eclipsa de Lună, simultan, după mai mult de 30 ani! Ce s-a văzut pe cer

Un eveniment astronomic foarte rar ce constă în producerea simultană a două fenomene spectaculoase - Super Luna şi eclipsă de Lună -, a avut loc în noaptea de 27 septembrie spre 28 septembrie, informează huffingtonpost.com.

ECLIPSĂ DE SOARE 2015. Evenimentele astronomice pot avea efecte nebănuite asupra oamenilor, la nivel de unde energetice şi felul în care acestea ne pot afecta. Aceste schimbări se pot produce mai ales la nivel psihic, când ne putem simţi mai vulnerabili decât de obicei şi putem experimenta o stare de agitaţie.

ECLIPSĂ DE SOARE 2015. O veche tradiţie le recomandă femeilor însărcinate să nu iasă din casă fără să poarte o pereche de chiloţi roşu aprins şi la care se ataşează un ac de siguranţă. Această tradiţie datează încă din perioada mayaşă, când se credea că o eclipsă poate afecta sarcina şi să creeze probleme la naştere.

Dacă ai ratat evenimentele, priveşte video de mai jos ca să vezi ce s-a putut observa pe cer!

Apariţia simultană a Super Lunii şi a unei eclipse de Lună s-a produs cel mai recent în 1982. Următorul eveniment astronomic similar va avea loc în anul 2033.

Sursă foto Youtube

Citeşte şi

Superstiţii de ECLIPSĂ! Ce se întâmplă dacă eşti gravidă şi ieşi mâine din casă?

PUBLICITATE

ÎNTREBAREA ZILEI - JOI: Putem să orbim dacă urmărim eclipsa de Soare cu ochiul liber?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro