VIDEO / Tânăra din imagine a murit din cauza unei tumori pe creier! Ultima ei postare pe blog îţi va sfâşia inima

Charlotte Eades este o adolescentă de 19 ani care a pierdut lupta cu boala necruţătoare numită cancer. Tânăra a postat din 2013 filmuleţe pe internet, devenind un "guru al cancerului" pentru tineri, potrivit dailymail.co.uk.

Charlotte Eades a murit ieri în spital. Adolescenta a avut o tumoare pe creier care nu a putut fi operată. În ultimele luni de viaţă, tânăra a fost paralizată şi nu a mai putut să vorbească.

Charlotte a postat din 2013 filmuleţe în care le dădea sfaturi celor bolnavi de cancer ca şi ea. Mama sa a anunţat moartea ei pe blog prin mesajul: "Vă mulţumesc tuturor - 1997 - 2016. Din păcate acesta va fi ultima postare pe blogul ei. Charlotte a murit la 13.03 în spitalul din Brighton. A luptat până în ultimul minut, iar eu şi soţul meu am reuşit să ajungem acolo cu 15 minute înainte să moară. Sperăm ca asta să fie dreptatea pentru ea".

În primul filmuleţ, o veţi auzi pe mama ei în timp ce face anunţul cutremurător, iar în cel de-al doilea o veţi vedea pe Charlotte în ultimele luni de viaţă.

A.B.

Foto: Captură video

Citeşte şi:

Avea cancer şi doar două luni de trăit! După ce a făcut asta, s-a vindecat cu două săptămâni înainte de termenul morţii

Mănâncă asta dimineaţa şi vei arde calorii toată ziua! Micul dejun delicios care te scapă de grăsime şi de fereşte de cancer

VIDEO / Declaraţiile sfâşietoare ale lui Fabian Sanchez, la trei luni după ce fratele său, Charlie, a fost răpus de cancer: "L-am visat o dată!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro