VIDEO / Tânărul care a apărat o bătrânică hărţuită de poliţiştii comunitari: "S-a terminat totul cu o amendă pentru mine!"

Un tânăr din Capitală s-a ales cu probleme după ce i-a luat apărarea unei femei pe care poliţiştii locali au vrut să o amendeze cu 5.000 de lei pentru că vindea flori la colţ de stradă.

Alexandru este cel care a reacţionat când a văzut că polţiştii locali o hărţuiau pe bătrână. Acesta a relatat că totul a avut loc în apropierea Pieţei Rahova, unde mai mulţi agenţi în uniforme şi în civil, ajutaţi de membrii trupei de intervenţie a Poliţiei Locale, înconjuraseră o bătrânică.

Când a văzut acest lucru, Alexandru le-a atras atenţia trecătorilor că femeia este victima unui abuz şi i-a filmat pe oamenii legii. Pentru a-l învăţa minte, poliţiştii i-au dat o amendă substanţială tânărului.

"Mie îmi stă în reflex să reacţionez, atunci când văd abuzuri ale poliţiei. Eu sunt activist cu experienţă şi mă pricep la proteste. E datoria noastră civică să ne implicăm. Au fost foarte aroganţi. Tonul ameninţător denotă o superioritate de care suferă mult poliţia locală. Eu o cunoşteam din vedere pe doamna respectivă. Bătrâna îşi plăteşte amenda în rate. Erau patru poliţişti. S-a terminat totul cu o amendă mare pentru mine! Poliţiştii locali mă înjură. Eu am vrut să le bat obrazul. Au vrut să mă ia pe sus literalmente. Întotdeauna cetăţenii trebuie să vadă că legea este de partea lor", a declarat Alexandru, luni, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

VIDEO / Ce a păţit un tânăr care a apărat o bătrânică hărţuită de poliţiştii comunitari! Lucrurile au luat-o razna când oamenii în uniforme şi-au dat seama că sunt filmaţi!

FOTO / Simona Gherghe, în al nouălea cer! Care sunt plăcerile ei "vinovate": "Cu toţii avem câte-o obsesie"

Hal de părinte! O femeie şi-a abandonat copiii, pe care i-a lăsat să-şi ducă zilele într-un grajd


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro