Atenție!
Conținut pentru adulți!

VIDEO / Terifiant! Imaginile te vor bântui ani! O pereche de gemeni cu păr şi dinţi, scoasă din abdomenul unui adolescent de 18 ani

captura video

Imagini de groază care te vor bântui toată viaţa! Un tânăr de 18 ani a fost operat, iar din abdomenul lui a fost scoasă o pereche de gemeni, cu păr şi dinţi.

Un adolesent de 18 ani a ajuns la spital, iar medicii au decoperit cu groază că acesta avea în abdomen o pereche de gemeni, cu păr şi dinţi.

Tânărul a ajuns la medic, după ce timp de mai multe luni a acuzat dureri inimaginabile de stomac. Narenda Kumar a fost dus la spital de urgenţă, cu stări de vomă violentă.

Echipa medicală care l-a operat pe Kumar a descoperit în abdomenul acestuia 2,26 kg de oase şi 198,12 cm de păr. Adolescentul a fost diagnosticat cu un sindorm destul de rar, care se declanşează în timpul sarcinii cu gemeni, în care fetuşii intră unul în altul prin cordonul ombilical, ajungând să trăiască în corpul uman ca un parazist.

Fetuşii nedezvoltaţi au fost îndepărtaţi din abdomenul lui Kumar, din India, în urma unei operaţii care a durat 3 ore, potrivit dailystar.co.uk.

Citeşte şi:

O femeie a ajuns la spital cu dureri de stomac şi a născut gemeni. Cum se poate aşa ceva?

VIDEO/ S-au născut ţinându-se de mână! Se întâmplă o dată la 10.000 de naşteri

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro