VIDEO / Tragedie fără margini! Un adolescent de 16 ani a murit, după ce s-a aruncat de la etajul 9

captura video

Tragedie fără margini pentru o familie din Cluj-Napoca! Fiul acestora, în vârstă de 16 ani, s-a sinucis aruncându-se de la etajul 9 al blocului în care locuia împreună cu bunicul lui.

Durere fără margini! Un adolescent de 16 ani a decis să-şi pună capăt zilelor. Tânărul s-a aruncat de la etajul 9 al blocului în care locuia împreună cu bunicul lui, potrivit ziarulclujean.ro.

Vecinii spun că părinții băiatului sunt plecați la muncă în străinătate, el locuind în tot acest timp cu bunica. Adolescentul nu a lăsat un bilet de adio pentru a-și justifica fapta.

„În jurul orei 14:40, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană a căzut de la înălţime pe plafonul unui imobil situat la parterul unui bloc de pe strada Calea Floreşti, din Cluj-Napoca. Conform primelor informaţii, un minor de 16 ani, din Cluj-Napoca, s-ar fi aruncat de la etajul 9 al blocului, de pe casa scării, fiind constatat decesul acestuia. Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care s-a produs acest incident”, precizează Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest