VIDEO / Tragicomedie în Vaslui. O femeie ruptă de beată a „topit” o sticlă de vin imediat. Imaginile au ajuns virale

+5 click pentru
galerie

Femeie beată în Vaslui © captură Youtube

Întâmplările din Vaslui sunt celebre datorită amuzamentului pe care îl generează în rândul oamenilor. De curând, o femeie beată a reușit să doboare orice record la alcool și a ajuns „celebră” pe internet, imediat după ce un tânăr a surprins-o în fapt și a făcut publice imaginile.

Recent, o femeie din Vaslui a reușit să ajungă de râsul internetului. Ruptă de beată, aceasta a fost filmată în timp ce se „relaxa” lângă Teatrul de Vară al orașului, căzută la pământ din cauza cantității considerabile de alcool pe care o consumase. 

Cum băutura te îndeamnă să consumi din ce în ce mai mult, femeia nu s-a lăsat și a dat gata o sticlă de vin de 2l în câteva clipe, spre uimirea tuturor. Cu toate acestea, nimeni nu s-a oferit să o ajute și să o ridice de jos. Mai mult, tinerii aflați la fața locului au continuat să se amuze de situația în care se afla femeia beată și să o filmeze în continuare. 

CITEȘTE ȘI VIDEO / Mamă beată, cărată cu roaba de fiul ei! "După asta nu am ieșit câteva zile din casă, de rușine"

Unul dintre tinerii care a filmat întreaga scenă a oferit câteva declarații surprinzătoare pentru presa locală. „A stat trei ore lângã magazinul de lângã Teatrul de Varã. Încerca sã se ridice, dar se vedea cã nu putea. A refuzat ajutorul celor de pe ambulantã şi a plecat pe picoarele ei înspre Piaţa Vidin”, a spus tânărul.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro