VIDEO / Tulburător! Doi adolescenţi sufocă un copil cu o pungă de plastic: "Îl învăţăm disciplina!"

Copil sufocat © captura video

Un video tulburător a ridicat multă indignare în mediul online. Doi adolescenţi de 13 ani, respectiv de 14 ani, au supus un copil unui chin groaznic. I-au pus o pungă de plastic în cap pentru a îl "învăţa disciplina".

Potrivit mirror.co.uk, doi adolescenţi, un băiat de 13 ani şi o fată de 14 ani, au supus unor chinuri groaznice un copil, după ce i-au pus pe cap un sac de plastic. 

În imagini se vede clar cum copilul se zbate pentru că se sufocă, dar cei doi adolescenţi nu au fost impresionaţi de disperarea copilului. Din contră, au ales să îl filmeze.

Video-ul a fost făcut public, iar poliţiştii s-au autosesizat. 

Incidentul s-a petrecut în Melbourne, Australia, iar poliţiştii au audiat deja doi adolescenţi, dar nu le-au făcut publică identitatea.

În timpul filmării, o voce de bărbat este auzită explicând că aceasta este o metodă de a învăţa copilul să fie disciplinat.

"Nu abuzăm copilul, îl învăţăm să fie disciplinat", a explicat bărbatul care se aude în fundal.

"Avem grijă să nu moară, dar nici să nu poată respira." a completat acesta.

Potrivit autorităţilor, copilul este în siguranţă acum, dar mulţi oameni care au văzut filmuleţul au cerut ca respectivul copilaş să fie luat din grija părinţilor săi, blamând total acest comportament. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro