VIDEO tulburător! Şi munţii s-au cutremurat! Care au fost ultimele cuvinte ale Aurei Ion

Medicul Cătălin Pivniceru, chirurg la spitalul Sfânta Maria din Bucureşti, a refăcut filmul accidentului şi coşmarul din pădurea blestemată din Munţii Apuseni, în care şi-au pierdut viaţa Aura Ion şi pilotul Adrian Iovan.
Supraviețuitor al tragediei aviatice, medicul a povestit pentru Observatorul Antenei 1 cum şi-a dat ultima suflare studenta Aura Ion şi cum doctorul Radu Zamfir a încercat să o readucă la viaţă până în ultima clipă.
"Aura era întinsă pe jos, acoperită cu pături şi cu gecilor doctorilor. Vorbea slab, abia respira. Era imobilă. Nu putea mişca niciun muşchi. Comunica cu doctorul Zamfir care încerca s-o ţină trează şi s-o încurajeze. Ea a început să spună că respiră tot mai greu. 'Radu, nu pot respira! Radu, nu pot respira!' ", sunt declaraţiile emoţionante ale medicului Cătălin Pivniceru, chirurg la spitalul Sfânta Maria din Bucureşti și supraviețuitor al tragediei aviatice. La scurt timp, studenta a intrat în stop respirator şi a murit.
Aura Ion s-a stins din viaţă în urmă cu mai bine de o săptămână, în tragedia aviatică din munţii Apuseni ce a zguduit România. Alături de ea, a pierit şi Adrian Iovan, pilotul căruia cei cinci supravieţuitori îi datorează viaţă
M.M.D.
Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro