VIDEO uimitor / S-a născut băiat şi toţi râdeau de el că este tocilar, aşa că a decis să-şi schimbe viaţa. Acum este o FEMEIE FATALĂ şi vrea să ajungă model

Foto: captură video

După ce a fost agresat în timpul liceului de către colegii răutăcioși, un adolescent tocilar a decis să facă cea mai mare schimbare din viața sa, iar toată lumea este uimită.

Brandon Morrison a devenit o femeie fatală, după care lumea întoarce în fiecare zi privirea pe stradă, fără să îi cunoască povestea de viață.
Bătăile și chinul la care a fost supus în timpul școlii l-au dus pe adolescent în depresii severe și a refuzat să se mai întoarcă printre colegii bătăuși.

Din momentul în care s-a numit femeie, viața i s-a schimbat radical. Acum, Brandon se numește Brittney Kade și are visuri mari. Vrea să devină model și să se îndrăgostească de cineva.

”Înainte, viața mea era mizerabilă, dar acum sunt positiv în legătură cu viitorul și mi-ar plăcea să găsesc pe cineva cu care să îmi petre viața. Visul meu este să devin model și să le arăt tuturor că bătăile nu m-au distrus”, a spus Brittney în cadrul unui interviu.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro