VIDEO / Ultimă oră! Presupusul criminal al lui Mihail Bălăşescu, găsit mort

Presupusul criminal al lui Mihail Bălăşescu a fost găsit mort în apropiere de Buşteni. George Adrian Epaminonda Burchel, fostul socru al lui Mihai Bălăşescu şi principalul suspect în cazul uciderii acestuia, s-ar fi sinucis.

La aproape două săptămâni după ce oamenii legii au încercat să dea de el, Burchel şi-ar fi pus capăt zilelor, iar maşina cu care se deplasa a fost abandonată tot în apropiere de Buşteni.

A fost dat în urmărire general

Tribunalul Ilfov a decis, pe 9 septembrie, emiterea unui mandat de arestare în lipsă pe numele lui George Adrian Epaminonda Burchel, fostul socru al lui Mihail Bălăşescu, el fiind acuzat că l-a ucis, în noaptea de 3 spre 4 septembrie, pe fostul secretar adjunct al PNL.

Instanţa a analizat probele anchetatorilor şi a decis să emită un mandat de arestare preventivă în lipsă în cazul lui Burchel, el nefiind găsit de autorităţi după ce l-ar fi ucis pe fostul său ginere.

Mihail Bălăşescu a fost găsit mort pe data de 4 septembrie, acoperit cu o pătură, în locuinţa unei rude a uneia dintre fostele sale soţii. O echipă de poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri al IPJ Ilfov şi criminalişti au început cercetarea la faţa locului..

Citeşte şi

Dezvăluiri șocante de moartea politicianului Mihail Bălăsescu! Verdict crimă! Poliţia îl caută pe principalul suspect

Mihail Bălăşescu, rezultat tulburător al NECROPSIEI! Cum a murit liberalul, găsit fără suflare în casa fostului socru

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro